Wie de schoen past…

Jimmy Choo en supermodel Georgia May Jagger leven alsof er geen middernacht bestaat in Kuala Lumpur ter eren van de opening van de nieuwe British Airways route

De opening van de nieuwe British Airways route naar Kuala Lumpur is met veel glitter en glamour gelanceerd. Een sprookjesachtige fotoshoot met befaamde schoenenontwerper Jimmy Choo en Georgia May Jagger brengt Assepoester tot leven in Kuala Lumpur. Het zilveren muiltje wordt door Jimmy Choo aan Georgia aangereikt terwijl zij op een British Airways Club World-vliegtuigstoel is neergestreken, dit met de iconische Petronas Twin Towers die op de achtergrond de hoogte in rijzen.

Gisteren om 14:35uur lokale tijd landde de eerste directe British Airways vlucht vanaf London Heathrow op Kuala Lumpur International Airport. Deze directe lijnvlucht werd uitgevoerd door een Boeing 777-200ER, een vliegtuig met een keuze aan vier soorten klassen: First en Club World business class met het revolutionaire British Airways flat bed; World Traveller Plus premium economy en World Traveller economy class.

“Het is een grote eer voor mij als trotse Maleisiër om samen met British Airways de nieuwe route naar Kuala Lumpur te introduceren. Maleisië heeft zo veel te bieden, zowel voor zakenreizigers op zoek naar nieuwe investeringen als voor reizigers die een unieke vakantiebestemming zoeken. Naast het bruisende nachtleven van Kuala Lumpur raad ik aan om een bezoek te brengen aan mijn geboorteplaats Georgetown in Penang. Georgetown is een betoverende plaats en niet voor niets een UNESCO World Heritage Site.” Aldus Jimmy Choo.

“Ik heb het enorm naar mijn zin gehad in Maleisië. De mensen zijn erg gastvrij en het eten is voortreffelijk, ik heb alle lokale specialiteiten geprobeerd. Het was een eer om met Jimmy Choo te mogen werken voor deze bijzonder British Airways fotoshoot. Om te worden neergezet als Assepoester die een glazen muiltje van haar prins krijgt uitgereikt was voor mij een magisch moment. En zo voelt de service van British Airways dus ook,” aldus Georgia May Jagger.

Om de nieuwe route te vieren biedt British Airways tijdelijke actietarieven. Vanaf Nederland vlieg je nu vanaf €511* naar Kuala Lumpur. Het boeken dient gedaan te zijn voor 9 juni 2015 en geldt voor de reisperioden tot en met 30 juni en tussen 20 augustus en 5 december 2015.

Voor meer informatie over British Airways, kunt u terecht op ba.com

*Voorwaarden zijn van toepassing en genoemde tarieven zijn afhankelijk van beschikbaarheid

                                                                            - Einde -

Voor de redactie
British Airways vluchtschema tussen London Heathrow en Kuala Lumpur:

Vluchtnummer

Vertrek

Tijd*

Aankomst

BA433

Amsterdam

17:55

London 
Heathrow T5

18:00

BA033

London
Heathrow T5

20:15

Kuala Lumpur

16:05 volgende             dag

BA034

Kuala Lumpur

23:05

London Heathrow T5

05:25 volgende             dag

BA428

London
Heathrow T5

06:50

Amsterdam

09:10

* lokale tijdenDownload PDF
Download PDF
About British Airways

British Airways maakt deel uit van International Airlines Group, één van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en de grootste transporteur van het Verenigd Koninkrijk. De thuishaven van British Airways is London Heathrow, de drukst bezochte internationale luchthaven ter wereld.

British Airways vervoert reizigers naar 199 bestemmingen wereldwijd.

British Airways investeert in nieuwe toestellen, intelligentere cabines, elegante loungeruimtes en nieuwe technologieën om het leven comfortabeler te maken zowel in de lucht als op de grond.

Voor meer informatie over British Airways, kunt u terecht op ba.com of op Twitter @british_airways