Nieuwe Commercial Manager Benelux bij British Airways

16 FEBRUARY 2012, SCHIPHOL-RIJK
Summary
Katinka van Ekeren is recent gestart als nieuwe Commercial Manager Benelux. Van Ekeren volgt Robert Williams op die een nieuwe uitdaging aangaat binnen de luchtvaartmaatschappij.

Van Ekeren heeft ruim 17 jaar ervaring binnen British Airways. In 1994 startte zij in het telefonische reserveringsteam voor Nederland en België, waarna ze enkele sales en marketing functies vervulde.  Uiteindelijk groeide ze door tot Marketing Executive. In 2006 verhuisde zij naar Duitsland en werd daar verantwoordelijk voor de marketing van Duitsland, Noord-Afrika en Centraal- en Oost-Europa. In de afgelopen drie jaar was zij Customer Engagement Manager van British Airways voor Europa en Afrika.

Quotes
"Ik ben ontzettend trots dat ik de nieuwe Commercial Manager Benelux ben van zo’n unieke organisatie met zeer gemotiveerde en professionele collega's. Ik ben, zoals wij dat noemen, een British Airways baby en dus opgegroeid binnen het bedrijf. Ik ben bijzonder enthousiast over het feit dat ik al mijn opgedane ervaring nu kan gebruiken om één van de grootste en mooiste vliegtuigmaatschappijen ter wereld nog steviger in de Benelux te positioneren en naar een hoger niveau te tillen. " Katinka van Ekeren, commercial manager Benelux bij British Airways
Images
Documents
Spokespeople
About British Airways

British Airways maakt deel uit van International Airlines Group, één van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en de grootste transporteur van het Verenigd Koninkrijk. De thuishaven van British Airways is London Heathrow, de drukst bezochte internationale luchthaven ter wereld.

British Airways vervoert reizigers naar 199 bestemmingen wereldwijd.

British Airways investeert in nieuwe toestellen, intelligentere cabines, elegante loungeruimtes en nieuwe technologieën om het leven comfortabeler te maken zowel in de lucht als op de grond.

Voor meer informatie over British Airways, kunt u terecht op ba.com of op Twitter @british_airways