Winnaars British Airways “Best Seller”-actie voor reisagenten bekend

08 AUGUST 2013, AMSTERDAM
Summary
Nancy Gijben van TUI Nederland heeft de meeste boekingen met British Airways van/naar Rotterdam The Hague Airport verkocht en mag zich British Airways "Best Seller" noemen. De actie liep van 1 mei tot en met 30 juni. Het had tot doel de driemaal daagse British Airways service van Rotterdam The Hague Airport naar Londen Heathrow en ook de aansluitende vluchten in haar wereldwijde netwerk extra onder de aandacht te brengen bij reisagenten.

Katinka van Ekeren, commercial manager British Airways en Iberia: “Ondanks het feit dat onze nieuw gelanceerde route Rotterdam The Hague – Londen enthousiast is ontvangen, wilde we onze vluchten vanaf Rotterdam toch weer eens extra onder de aandacht brengen. Niet alleen vakantiegangers, maar ook sommige reisagenten denken nog niet altijd spontaan aan Rotterdam The Hague Airport wanneer hen gevraagd wordt naar het vertrekpunt voor een mooie verre bestemming. Het is geweldig om te zien dat zoveel reisagenten zich hebben ingezet om te winnen. Op deze manier hebben we de service vanaf Rotterdam The Hague Airport extra op de kaart kunnen zetten.”

De winnaars zijn:

  • Hoofdprijs iPad 3 met Retina display: Nancy Gijben van TUI Nederland
  • 2e prijs iPod Nano: Vincent Geerlings van ATP Corporate Travel in Den Haag  
  • 3e prijs Luxe reiskoffer (gesponsord door Rotterdam The Hague Airport): Yvonne Schmal van Sunair Vakanties
  • 3 x troostprijzen British Airways "retro bag": Uniglobe Consult Travel team uit Bussum 
Images
Spokespeople
About British Airways

British Airways maakt deel uit van International Airlines Group, één van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en de grootste transporteur van het Verenigd Koninkrijk. De thuishaven van British Airways is London Heathrow, de drukst bezochte internationale luchthaven ter wereld.

British Airways vervoert reizigers naar 199 bestemmingen wereldwijd.

British Airways investeert in nieuwe toestellen, intelligentere cabines, elegante loungeruimtes en nieuwe technologieën om het leven comfortabeler te maken zowel in de lucht als op de grond.

Voor meer informatie over British Airways, kunt u terecht op ba.com of op Twitter @british_airways